В момента сте тук: Начало Други Принтери Azon
Петък, 28 Юни 2013г. 11:21ч.

Принтери Azon

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(3 оценки)

Аркотрейд ЕООД предствя принтерите на Азон - мастиленоструйни принтери с печат директно върху различни материали, с висока резолюция и качество, водоустойчиви и устойчиви на износване. Дават възможност за печат върху всякакви материали: стъкло, метал, камък, дърво, пластмаси . Предлагат се в няколко формата(A2 +, A1 и B0) .
Azon TexPro е идеалното решение за всеки текстилни бизнес. С него можете да печатате красиви пълноцветни щампи върху всяка тъкан по-бързо и по-евтино, отколкото с всеки друг принтер или с други технологии като трансфер термо или ситопечат.
Всички принтери са оборудвани с Azon софтуер RIP, работещи на Windows 7/Vista/XP.

AZON UV

Изживейте еволюцията на UV печата с UV принтерите Azon.
В постоянния си стремеж към иновации Azon е посветена на развитието на оборудването за UV печат, така че да отговаря на големите нужди на клиентите и е овладяла технологията на UV LED мастилата и UV LED печата с UV мастиленоструйните принтери.
За най-добро изпълнение UV принтерите, с превъзходни характеристики и изключително качество на печата, се произвеждат в три формата с печатна повърхност 30x80cm (A3), 42x60cm (A2) и 60x80cm (A1) и могат да печатат върху невероятна гама от материали, продукти и субстрати.
Този принтер е оборудван с UV LED лампи и печели признание за надеждност при закрепване на UV и безозонова конфигурация.
В допълнение към екологичната технология, принтерът предлага приложение върху обекти до 10 cm с изключително качество на възпроизвеждане от 1440 dpi, с което могат да се възпроизведат дори най-фините детайли на образа. Принтерите възпроизвеждат забележително ясни текстове и ярки пълноцветни образи с изключителна устойчивост на разредители и износване върху разнообразни субстрати и 3D обекти от дърво и неръждаема стомана до керамични плочки, пластмаса и стъкло, а повърхностите могат да са гладки или грапави, плоски или извити.
Това е рентабилна система за дигитален печат с интелигентна защита на печатната глава с лазерен лъч. Стандартният модел се произвежда с цветове cmykwwww (по избор - гланц cmykww или грунд cmykww). Бялото мастило за Azon UV създава много плътен образ, като дава възможност на потребителите да печатат върху всякакъв цветен субстрат и да образуват невероятни ярки цветове с бяла подложка, докато гланцираното мастило придава гланц или многопластови ефекти по повърхностите на предметите за отпечатване.
Azon_UV_TT

AZON DTS

Мастиленоструен принтер „директно върху субстрата”, печатащ върху всички материали.  
Azon DTS е мастиленоструен принтер „директно върху субстрата”. Той печата директно върху стъкло, метал, камък, дърво, пластмаса и всичко останало ... с невероятно прилепване на мастилото. Можете да принтирате красиви пълноцветни отпечатъци върху всякаква повърхност по-бързо и по-евтино отколкото на всеки друг принтер или с други технологии като термотрансферен или ситопечат. Използва се много лесно и има висока рентабилност.
Azon DTS е 3D дигитален многоцелеви плоскопечатен принтер. Той печата директно върху повечето пластмасови продукти като моливи, запалки, мобилни калъфи и пластмасови карти за самоличност и др. Възможно е да се печата и върху всички други продукти като дърво, камък, стомана, стъкло, кожа и др. и готови продукти (чекмедже, портфейл, чанта, етикет, табела). Острата като бръснач резолюция 1440 dpi се осигурява от затворена система за мастило.
Azon DTS е отлично решение за търговци на дребно на подаръци, ателиета за бързи табели и копирни студия, фото лаборатории, музеи и др. Качеството на възпроизводство с реални 1440 dpi задоволява дори най-взискателните области като репродукции на снимки и картини и печат на артистични материали.
azon-dts

AZON DTS WHITE

Отпечатвайте бял цвят върху всякакви субстрати с Azon DTS White!  
Той е следващ етап от еволюцията на Azon DTS. За първи път досега е възможно отпечатването на бял цвят върху всякакви субстрати – дълго търсено качество, което вече е факт.
Azon комбинира традиционното понастоящем качество на печата с лесна поддръжка за възможно най-добра работа. Сега е изключително лесен печатът върху всякакви тъмни материали, като се запазва качеството и живостта на оригиналния дизайн. Разработени са нови ”нано цветни” пигменти. Те са изградени от миниатюрни молекули, които могат да проникнат в много видове материали като стъкло, керамика, кожа, метал и др.
DTS White използва три различни размера микроскопични капки мастило и може да ги управлява за постигане на истинско сходство на графичното възпроизвеждане. Новият DTS White може да декорира всички повърхности с макс.дебелина 10 cm. Те могат да бъдат гладки или грапави, плоски или извити – DTS White може да направи всичко! Субстрати като дърво, пластмаса и камък са изцяло по силите на DTS.
AzonDTS_white

AZON TEX PRO

Мастиленоструен принтер „директно върху облеклото” за красиви пълноцветни отпечатъци.  
Azon Tex Pro е възприел един съвсем нов режим на дигитален печат, който може да се използва като заместител на ситопечата и трансферния печат. Принтерът извършва цветния печат без изработката на плаки или повторяем цветен регистър, като същевременно е високо водоустойчив и устойчив на износване.
Той отпечатва директно с невероятна скорост до 70 светли или 15 тъмни фланелки на час. Принтира красиви пълноцветни отпечатъци на светло- и тъмнооцветени тъкани като тенис фланелки, хавлиени кърпи, дънки, престилки, чанти и други, с превъзходно прилепване на мастилото. Много е лесен за използване и има висока рентабилност.
Бялото мастило на водна основа на Azon е разработено специално за печат върху тъмни облекла чрез образуване на твърда повърхност в зоната за печат преди полагането на мастилата CMYK. Този бял слой се нанася дигитално директно на желаното място върху облеклото, като позволява цветовете CMYK да се положат веднага. Вече няма нужда от хиляди единици на работен цикъл, за да бъде печеливш печатният процес. Azon TexPro позволява къси и средни по дължина работни цикли, както и персонализиран печат и печат с променливи данни. Тестовете могат да се оценят веднага и промените да се направят без забавяне.
Azon-TexPro-5

Последна редакция Петък, 28 Юни 2013г. 11:34ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg