В момента сте тук: Начало Начало Новини
Новини

Тази година, фирма АРКОТРЙД ЕООД взе участие в Шестата Благотворителна кампания под надслов „С обич на децата в памет на Бащите Герои“.

Организатори на събитието бяха Синдикалната Федерация на служителите в МВР Варна, Военно-морско училище „Никола Й. Вапцаров” и Синдикатът на служителите в Затворите в България, които за шеста поредна година проведоха благотворителна кампания в подкрепа на децата и семействата на загиналите и пострадали при и по повод изпълнение на служебния си дълг служители от структурите в гр. Варна на Министерство на вътрешните работи, Министерство на правосъдието и Министерство на отбраната.

Кампанията тази година се състоя от два детски благотворителни концерта и футболен турнир на малки вратички под патронажа на Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан, средствата от които ще отидат за подпомагане на децата и семействата на загиналите и пострадали служители на назованите структури.

Участието на АРКОТРЕЙД ЕООД в тази благородна кауза е в съответствие със социално отговорната мисия на компанията.

SMOOTH с гордост обяви, че техният клиент CIFTSAN спечели награда на форума "WORLD LABEL AWARDS" в Амстердам. Етикетът е отпечатан на машината за висок печат SPM-340LR. Всички печатни преси в CIFTSAN, Турция, са доставени от SMOOTH. Наградата е доказателство, че качеството на печат на машините SMOOTH е съизмеримо с водещите световни производители на печатни машини.

Повече информация можете да прочетете в приложената статия.

На 06.07.2015 министър Божидар Лукарски посети Аркотрей ЕООД с цел да се запознае с един пример за успешна инвестиция с подкрепата на ОП Конкурентноспособност за периода 2007-2013 г., довела до повишаване на производствения капацитет и завоювяне на нови пазарни позиции.

Министърът привества успеха ни и дискутира проблемите на малкия бизнес в България, които все още са пречка за по-бързото ни развитие.

Започна третата глобална седмица на ООН за безопасност на движението по пътищата. "Спаси живота на децата!" е мотото на кампанията, в рамките на глобалната инициатива, която се провежда от 4 до 10 май. Фокусът тази година е безопасността на децата. Кампанията подкрепят Българският Червен кръст, Съюзът на българските автомобилисти, Министерството на образованието и науката, областните управители, дирекция "Вероизповедания" към Министерския съвет.

„Аркотрейд“ предлага на вниманието на своите пратньори светлоотразители, подходящи за дигитален и ситопечат на промоционална цена 1.50 лв. без ДДС до 15.05.2015.

Като представители на фирма ПОЛИСТОР, София,  предоставяме на Вашето информация за консумативите за полиграфията, които предлагаме:

Пълен асортимент от химически препарати и лакове на FUJI - Druckerei service - Германия - Hydrowash, Alunet. Gummin, Acedin Plano 4105, лепила за студено и топло лепене и много други препарати;

Пълен асортимент от химически прапарати, корективни моливи на "Kruse" - Италия - Plate Cleaner "K2000", density toner, корективни моливи, ръкавици и др;

Пълен асортимент от химически препарати на "Hans Eggen"- Германия - проявител, гумиращ разтвор и друга химия за обработка на офсетови пластини, изопропилов алкохол и др;

Стандартен асортимент от мастила за офсетов печат на"Martinez Ayala" – Испания;

Калибрирани подложки "Daco" -  Италия;

Книговезка тел за телови шивачки "Telsas" - Турция;

Книговезки платна "Som Paper" - Турция;

Гумени платна "Continental"- Германия на рула и с лайсни;

Гумени платна на рула и формати без лайсни "Vulcan - Eco" -  Италия за най-разспространените марки машини и модели като - HD GTO46, GTO52, MO, Speedmaster 74; Roland Praktika, Roland200; Romayor, Dominant;

Имаме на склад над 11 размера и гумени платна с лайсни. Те са за следните машини HD 74, HD 102, Komori L428, Roland 104, Roland 300, Roland 700, Roland 900, KBA 74, KBA 104, KBA 105, KBA 106;

Стандартен асортимент от химически препарати на  "Schwegmann" - Германия;

Лепенки и клишепласти "Tesa" - Германия ;

Шлаух "Covertex" - Италия ;

Монтажно фолио, фолиа за мастилници за Heidelberg и др. материали на "Policrom screens" – Италия;

Графични филми AGFA;

Химия за графични филми AGFA и "Hans Eggen";

Фотополимери "Asahi" - Япония;

Може да посетите сайта на Полистор на http://polystore.eu

Страница 1 от 2