В момента сте тук: Начало Начало Новини Министър Божидар Лукарски посети Аркотрей ЕООД
Петък, 10 Юли 2015г. 14:14ч.

Министър Божидар Лукарски посети Аркотрей ЕООД

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(1 Оценка)

На 06.07.2015 министър Божидар Лукарски посети Аркотрей ЕООД с цел да се запознае с един пример за успешна инвестиция с подкрепата на ОП Конкурентноспособност за периода 2007-2013 г., довела до повишаване на производствения капацитет и завоювяне на нови пазарни позиции.

Министърът привества успеха ни и дискутира проблемите на малкия бизнес в България, които все още са пречка за по-бързото ни развитие.

За повече информация натиснете тук.

Последна редакция Петък, 10 Юли 2015г. 14:32ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg