В момента сте тук: Начало Начало Новини CIFTSAN спечели награда на форума "WORLD LABEL AWARDS" в Амстердам
Петък, 07 Август 2015г. 16:48ч.

CIFTSAN спечели награда на форума "WORLD LABEL AWARDS" в Амстердам

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

SMOOTH с гордост обяви, че техният клиент CIFTSAN спечели награда на форума "WORLD LABEL AWARDS" в Амстердам. Етикетът е отпечатан на машината за висок печат SPM-340LR. Всички печатни преси в CIFTSAN, Турция, са доставени от SMOOTH. Наградата е доказателство, че качеството на печат на машините SMOOTH е съизмеримо с водещите световни производители на печатни машини.

Повече информация можете да прочетете в приложената статия.

Последна редакция Петък, 07 Август 2015г. 16:54ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg