В момента сте тук: Начало Начало Новини „Аркотрейд“ се включи в Шестата Благотворителна кампания под надслов „С обич на децата в памет на Бащите Герои“
Понеделник, 17 Август 2015г. 13:31ч.

„Аркотрейд“ се включи в Шестата Благотворителна кампания под надслов „С обич на децата в памет на Бащите Герои“

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

Тази година, фирма АРКОТРЙД ЕООД взе участие в Шестата Благотворителна кампания под надслов „С обич на децата в памет на Бащите Герои“.

Организатори на събитието бяха Синдикалната Федерация на служителите в МВР Варна, Военно-морско училище „Никола Й. Вапцаров” и Синдикатът на служителите в Затворите в България, които за шеста поредна година проведоха благотворителна кампания в подкрепа на децата и семействата на загиналите и пострадали при и по повод изпълнение на служебния си дълг служители от структурите в гр. Варна на Министерство на вътрешните работи, Министерство на правосъдието и Министерство на отбраната.

Кампанията тази година се състоя от два детски благотворителни концерта и футболен турнир на малки вратички под патронажа на Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан, средствата от които ще отидат за подпомагане на децата и семействата на загиналите и пострадали служители на назованите структури.

Участието на АРКОТРЕЙД ЕООД в тази благородна кауза е в съответствие със социално отговорната мисия на компанията.

Последна редакция Понеделник, 17 Август 2015г. 13:39ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg