В момента сте тук: Начало Начало Новини АРКОТРЕЙД на ПРИНТКОМ 2011
Петък, 22 Април 2011г. 12:38ч.

АРКОТРЕЙД на ПРИНТКОМ 2011

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(1 Оценка)

За пореден път АРКОТРЕЙД ЕООД участва на специализираното изложение Принтком 2011 в гр. Пловдив. Благодарение на подкрепата на основния партньор ARCONVERT SpA, ITALY, изградихме красив щанд, който предразположи приятелите ни да се чувстват уютно и привлече нови клиенти към предлаганите от нас продукти.

Благодарим на всички наши настоящи и бъдещи колеги за отделеното време и внимание и Ви уверяваме, че ще продължим да се стараем да получите най-доброто обслужване, което заслужавате!

До нови срещи!

Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg