В момента сте тук: Начало Начало Новини АРКОТРЕЙД ЕООД обявява търг за Доставка и пускане в експлоатация на автоматизирана машина за цепене и пренавиване на самозалепващи и несамозалепващи материали"
Събота, 30 Юли 2011г. 17:29ч.

АРКОТРЕЙД ЕООД обявява търг за Доставка и пускане в експлоатация на автоматизирана машина за цепене и пренавиване на самозалепващи и несамозалепващи материали"

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

АРКОТРЕЙД ЕООД обявява процедура за определяне на изпълнител - открит избор с обект: "Доставка и пускане в експлоатация на автоматизирана машина за цепене и пренавиване на самозалепващи и несамозалепващи материали".

Решение за откриване на процедура

Обява

Пояснителен документ

Изисквания към офертите

Оферта

Техническа оферта

Ценова оферта

Декларация на кандидата

Декларация по чл.35

Договор


Последна редакция Вторник, 02 Август 2011г. 10:29ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg