В момента сте тук: Начало Начало Новини Аркотрейд ЕООД пусна в експлоатация автоматизирана машина за цепене и пренавиване на самозалепващи и несамозалепващи материали
Вторник, 29 Май 2012г. 15:49ч.

Аркотрейд ЕООД пусна в експлоатация автоматизирана машина за цепене и пренавиване на самозалепващи и несамозалепващи материали

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(2 оценки)
soma1

Аркотрейд ЕООД успешно достави и пусна в експлоатация автоматизирана машина за цепене и пренавиване на самозалепващи и несамозалепващи материали VENUS II 1600 SL. Машината е проектирана и изработена от водещия европейски производител SOMA spol. s.r.o., Чешка република. Новото оборудване се отличава с висока производителност, прецизност на размера на готовата продукция, както и отлично качество на навиване на ролите.

Инвестицията е реализирана с финансовата подкрепа на на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие по проект 2ТММ-02-1/18.02.2011 г. „Внедряване на автоматизирана машина за цепене и пренавиване на самозалепващи и несамозалепващи материали в производството на Аркотрейд ЕООД”, по който „Аркотрейд“ ЕООД е бенефициент.

Последна редакция Вторник, 29 Май 2012г. 15:56ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg