В момента сте тук: Начало Начало Новини Участие на ПРИНТКОМ 2013
Петък, 28 Юни 2013г. 11:36ч.

Участие на ПРИНТКОМ 2013

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

И тази година Аркотрейд ЕООД взе участие в Международната изложба за печатна реклама ПРИНТКОМ в гр. Пловдив.
В крак с последните новости в полиграфията и заемането на все по-голям дял на дигиталния печат, тази година решихме да представим новото попълнение в продуктовата ни листа – принтерите . Комбинацията от дигиталните машини с широко приложение и уникален щанд, изработен и отпечатан на канави за дигитален печат PINTURA® на лидерите ADRIA ARTIGIANATO Srl, предизвикахме интересът на настоящи и бъдещи клиенти.
Радваме се, че успяхме да заинтригуваме и впечатлим посетителите и се надяваме да останат доволни от възможностите на новите продукти!


Последна редакция Четвъртък, 11 Юли 2013г. 09:36ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg