В момента сте тук: Начало Начало Новини Hовия ни специален материал “EnDURO Effect RFID shield”
Четвъртък, 20 Март 2014г. 10:49ч.

Hовия ни специален материал “EnDURO Effect RFID shield”

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

Уважаеми партньори,

За нас е удоволствие да представим на Вашето внимание новия ни специален материал “EnDURO Effect RFID shield”.

Както знаете, EnDURO е нашата марка за устойчиви, защитни и некъсваеми полусинтетични хартии от висок клас, които наред с другите си приложения, са изключително подходящи за изработването на пликове и калъфчета за документи и карти. Сега, с този нов клас “EnDURO Effect RFID shield” и калъфчетата, направени от него, можем да предоставим пълна защита на всяка банкова карта, притежаваща RFID (радиочестотна идентификация) или NFC (Near Field Communication). Този материал може да се използва и за предпазването на билети или карти за вход, карти за градския транспорт, за ски съоръжения или ваканционни комплекси, а също и за картите за самоличност и паспортите.

Въпреки че данните, съхранявани на тези устройства са кодирани, тези кодове могат да бъдат дешифрирани или повредени от електромагнитни излъчвания от всякакъв характер. Ето защо, защитата с опаковка от “EnDURO Effect RFID shield” е от съществено значение. В допълнение, такива пликове и опаковки служат като много ефективен носител на рекламни съобщения. Всеки път, когато вадите банковата си карта от нейната опаковка и всеки път, когато я прибирате обратно, ще виждате това съобщение. Какъв по-добър начин за реклама?

Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg