В момента сте тук: Начало Начало Новини CINKARNA d.d. - подкрепи международния форум за ефективност и качество на печата
Сряда, 29 Октомври 2014г. 10:05ч.

CINKARNA d.d. - подкрепи международния форум за ефективност и качество на печата

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

Дългогодишния партньор на АРКОТРЕЙД ЕООД - CINKARNA d.d. - подкрепи международния форум за ефективност и качество на печата, който се състоя в гр. Загреб, Хърватска на 23 и 24 октомври 2014 г.

Повече информация за събитието можете да намерите на този линк - http://www.inpeq.org/news/20141027-InPEQ-2014-News-Release.pdf

Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg