В момента сте тук: Начало Начало Новини Започна третата глобална седмица на ООН за безопасност на движението по пътищата
Петък, 08 Май 2015г. 13:22ч.

Започна третата глобална седмица на ООН за безопасност на движението по пътищата

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

Започна третата глобална седмица на ООН за безопасност на движението по пътищата. "Спаси живота на децата!" е мотото на кампанията, в рамките на глобалната инициатива, която се провежда от 4 до 10 май. Фокусът тази година е безопасността на децата. Кампанията подкрепят Българският Червен кръст, Съюзът на българските автомобилисти, Министерството на образованието и науката, областните управители, дирекция "Вероизповедания" към Министерския съвет.

„Аркотрейд“ предлага на вниманието на своите пратньори светлоотразители, подходящи за дигитален и ситопечат на промоционална цена 1.50 лв. без ДДС до 15.05.2015.

Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg