В момента сте тук: Начало Самозалепващи хартии Листови материали
Четвъртък, 02 Септември 2010г. 18:33ч.

Листови материали

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(13 оценки)

Арконверт е най-големият производител на листова самозалепваща хартия в Европа. Постоянството в качеството, правилността на форматирането и практичната, оригинална опаковка, правят нашите материали предпочитана стока сред полиграфистите. Гамата от листови материали е богата и съдържа хартии с покритие, натурални хартии, фолийни материали, метализирани хартии и др. АРКОТРЕЙД поддържа на склад в гр. Варна следните видове:

-          Полугланц (PAT BR80P/MPAT87/P10P) – във формати 50х70 см (рязан и цял гръб), 70х100 см (рязан гръб), 45х64 см (рязан гръб)

-          Офсет (VLL70/MPAT87/P10P) – 50x70 см (рязан гръб)

-          Висок гланц (SPX80/MPAT87/P10) – 50x70см (рязан и цял гръб)

Останалите разновидности могат да се доставят по заявка на клиента при спазване на определени минимални количества.

Последна редакция Четвъртък, 18 Ноември 2010г. 17:47ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg
Още в категорията: Ролни материали »