В момента сте тук: Начало Самозалепващи хартии Ролни материали
Четвъртък, 02 Септември 2010г. 18:30ч.

Ролни материали

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(8 оценки)

АРКОТРЕЙД ЕООД е официален представител на АРКОНВЕРТ СпА за България, Румъния и Молдова. Фирмата работи като техен агент и дистрибутор.
АРКОНВЕРТ СпА е дъщерна компания на Федригони груп – една от най-старите мелници за хартия в Европа, известна със специалните си хартии за висококачествен дизайн и печат. Разположена е на брега на езерото Гарда, в гр. Арко. Произвежда широка гама от самозалепващи хартии за производство на различен клас етикети.Най-общо материалите могат да се класифицират в следните категории:

1.    Материали за етикети за вино и спиртни напитки –екслузивната гама от лицеви материали на FEDRIGONI, с оригнална структура и обработка за защита на печата,  в съчетание със специално лепило за съхранение в шампаниера
Технически спецификации:
-    Constellation Jade Raster 90/CB80/SH6020+
-    Constellation Snow Laser 90/CB80/SH6020+
-    Constellation Snow Vergata 90/CB80/SH6020+
-    OPP TC Clear Gloss 50/PET30/PF2


-    Tintoretto Gesso 95/CB80/SH6020+
-    Embossed Coated Laid80/CB80/SH6020+
-    OPP TC TR LC50/PET30/PF2

photo_14 photo_12 photo_14 photo_12

2.    Материали за индустриално приложение – етикети с или без печат, които обслужват промишлеността по отношение на реклама, маркиране, логистика, съхранение – полугланц, гланц, висок гланц, велум за термо-трансферен печат, хартия с покритие за термотрансферен печат. Комбинират се с различни лепила за постоянно и временно залепване, сред които с най-голяма популярност е РХ1, поради широкия спектър на приложението му.
Технически спецификации
-    Полугланц (COATED MC/CC62/PX1)
-    Гланц (COATED GLOSS/CC62/PX1)
-    Висок гланц (CAST COATED/CC62/PX1)
-    Велум за термотрансферен печат (TRANSFER ECO/CC62/PX1)
-    Велум за ценово маркиране (VELLUM EXTRA/CC62/PX1)
-    Сигнални хартии (FLUOR/CA62/P10) – жълта, оранжева, червена, зелена, цикламена
-    Специaлна хартия за термотрансферен печат (TRANSFER PREMIUM/CC62/PX1)
-    Ниско грамажна хартия за продукти с малък диаметър (PHARMA/CC62/PX1)

photo_14 photo_12

3.    Фолийни материали – подходящи за приложения, къдетое необходимо да се комбинира красотата на етикета с издържливост при агресивна околна среда – в козметичната и парфюмерийната промишленост, в производството на почистващи препарати, масла, в хранителната промишленост и за напитки. Лепилото PF2  е специално разрабтено с висока степен на прозрачност.
Технически спецификации:
-    Прозрачен полипропилен (OPP TC Clear Gloss 50/CB62/PF2)
-    Бял полипропилен (OPP TC White Gloss 60/CB62/PF2)
-    Бял полиетилен (PE TC White Gloss 85/CB62/PF2)  

photo_14 photo_12


4.    Триплекси и специални материали – материали с отнети сектори лепило, материал за багажни етикети и за етикети за опаковане на плодове и зеленчуци в гаци, хартии с екструдирано алуминиево фолио в сребърен и златен цвят.

5.    Материали за термодиректен печат – хартия с термо покритие, което позволява директен печат, без необходимост от термо-трансферна лента като допълнителен консуматив. В зависимост от издържливостта на влиянието на околната среда, се делят на две групи:
-    стандартно термо еко (THERMAL ECO HS/CC62/PX1)
-    термо еко с намалено количество лепило и по-тънка подложка (THERMAL ECO HS/CA50/P10R) – продукът е разработен за везните Бизерба и Ейвъри Беркел, за да позволи по-голям брой етикети в ролката и по-рядко почистване на термо главата.
-    ТЕРМО ТОП – хартия с покритие и бариерни слоеве, която позволява поставянето на продукта в хладилник или друга агресивна среда. Етикетите от термо топ издържат до няколко месеца, а изображението при пълноцветен печат е много по-качествено в сравнение с термо еко.
Технически спецификации
-    Термал топ с лицев материал от Рикох (THERMAL TOP S/CC62/PX1)
-    Термал топ с лицев материал от Мицубиши (THERMAL TOP E/CC62/PX1)
-    Термал топ с хот-мелт лепило (THERMAL TOP E/CC62/P50)

p5p76.    Защитни материали – синергия между опита на FABRIANO SECURITIES и ARCONVERT – хартии с воден знак (стандартен и персонализиран), материали с вградени видими и невидими нишки, холограми, хартии с термочувствителни отпечатъци, полиетилен с висока плътност, който се разслоява при опит за отлепяне на етикета.

Последна редакция Петък, 28 Юни 2013г. 11:21ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg
Още в категорията: « Листови материали