В момента сте тук: Начало SMOOTH За SMOOTH
Петък, 06 Декември 2013г. 14:24ч.

За SMOOTH

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

Smooth е първият производител в Тайван, който предлага напълно автоматизирани, компютърно управляеми, печатни машини от 1985 година и за разлика от другите азиатски производители всички модели са CNC.

Фирма Smooth си сътрудничи в технически аспект с японския си партньор, най-вече по отношение на компютърните системи и електрическата част, поради което много от европейските печатници твърдят, че пресите са сравними по качество с водещи европейски марки.

SMOOTH е най-големият тайвански производител, който продава сито машини и плоски щанци в компютърни фирми, като например фабриката на ACER в САЩ.

SMOOTH е първият азиатски производител извън Япония, който е разработил безвалови, полу-ротационни машини за висок и офсетов печат с възвратно-постъпателно движение.
SMOOTH е инсталирал хиляди машини в Азия, Европа, Северна и Южна Америка.
Сред важните референции са:

Машини, инсталирани в печатницата на председател на FINAT в Германия

3 производствени линии Hanna Instrument, Румъния

5 линии при водещ производител в Турция, притежаващ 5 награди за печат

3 производствени линии в завода на АСЕР в САЩ

Референциите могат да бъдат проверени на сайта на компанията:

http://www.smoothmac.com/reference.htm .

Целта ни е „ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО НА АЗИАТСКИ ЦЕНИ"

Последна редакция Петък, 06 Декември 2013г. 14:30ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg
Още в категорията: Машини за офсетов печат »