В момента сте тук: Начало SMOOTH Ротационни машини за висок печат
Събота, 07 Декември 2013г. 18:02ч.

Ротационни машини за висок печат

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

Серии машини за висок печат (letterpress):

Безваловата технология вече не е единственото предимство на Офсетовите машини! С безваловата и възвратно-постъпателна технология перфектното печатане на много видове материали, по най-икономичния начин, ще бъде сбъдната мечта. Напълно автоматични печатни секции, позициониращи система и модул, система за запаметяване на 100 поръчки и други функции са вече налични.С богатия си опит в машините с компютърно контролираната технология и сътрудничеството с японски партньори, Smoothще ви отведе до победата над всеки един конкурент по качество и цена.

SPM-340LR

Машина за висок печат

Безвалова Пълна/Възвратно-постъпателна Ротационна технология на печат

SPM-280LR

Машина за висок печат

Безвалова Пълна/Възвратно-постъпателна Ротационна технология на печат

Последна редакция Петък, 13 Декември 2013г. 14:12ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg