В момента сте тук: Начало SMOOTH Машини за топъл печат / щанцоване
Събота, 07 Декември 2013г. 18:06ч.

Машини за топъл печат / щанцоване

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

Топъл печат / Щанцоваща машина

Серия Топъл печат/Щанцоваща машин

Плоските щанци, Релефът, Топлият печат са предимства при печата на по-плътните материали по най-икономичния начин. За разлика от повечето машини със стандартна плоска щанца / топъл печат, нашата плоска щанца е скосена, като може да извършва щанцоване, релеф, топъл печат много по-добре върху цялата ролна повърхност, за да се постигне най-добро качество. Високо скоростните модели на Smooth, достигащи 300 отпечатъка/мин., могат да бъдат сравнени с повечето ротационни машини и са най-добрия вариант за довършителни дейности на Висок, Сито, Офсетни, Флексо машини и др. Изборът на първокласен напълно-режещ модул, стифираща станция, многобройни дизайни за ламиниране и др., ще ви донесе предимство при печат на специални продукти като панели, табели, сензорни екрани, протектори за електронни части, ваучери, капаци на контейнери, ленти и др., като по този начин се превръща в любима машина за производителите на електроника, храни, козметика, опаковки.

Машина за Щанцоване

SPM-450FT / SPM-340FT / SPM-320FT

CNC високо скоростна машина с двойна система Топъл печат и Щанца

SPM-450F / SPM-340F / SPM-320F

CNC високо скоростна машина с двойна система Топъл печат и Щанца (Топъл печат)

Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg