В момента сте тук: Начало SMOOTH Машини за сито печат
Събота, 07 Декември 2013г. 18:23ч.

Машини за сито печат

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(0 оценки)

Серии машини за сито печат

Сито машините могат да печатат плътен слой (покритие), което е предимство за RFID, електро-проводимо фолио, табели, сензорни екрани, ленти, текстил, етикети, много видове трансферен печат, ремъци или спомагателни дейности за Офсет, висок печат, като нанасяне на пълно покритие, частично покритие, лак, епоксидна смола и др. Въпреки това, без намирането на решение за сушене ефектът ще бъде значително по-малък. Сито машините на Smooth притежават не само възможност за позициониране на напълно автоматичната печатаща секция, но също така и за автоматична настройка на независимия серво задвижващ се пневматичен валяк на главата. Най-важното е, че може да избирате между УВ сушилня или Патентованата пещ с циркулация на горещ въздух, които са с най-широк спектър на приложение, подходящи за почти всички видове материали с цел да се предотвратят свиване и напукване и то по най-икономичния начин.

SPM-450STX / SPM-340STX

CNC напълно автоматична машина с две секции за Ролен сито печат

SPM-620SX / SPM-450SX / SPM-340SX

CNC напълно автоматична машина за Ролен сито печат

Последна редакция Събота, 07 Декември 2013г. 18:54ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg