В момента сте тук: Начало Специални материали Арт–картони Fabriano
Петък, 03 Септември 2010г. 10:11ч.

Арт – картони Fabriano

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(2 оценки)

FABRIANO е най-старият производител на хартия в Европа. Първите исторически сведения датират от 1264 г.   Изобретяването на хартията традиционно се свързва с Китай. Арабите усвояват уменията за производството и ги пренасят на Запад.   Дългият и труден процес достига разцвет през втората половина на XIII век във Фабриано, малък град в италианската област Марке.  Причината историята на производството на хартия в Европа да започне именно тук по всяка вероятност е свързана с близостта на Анкона – пристанище, отворено за търговия с арабския свят.

От 2009 г. Аркотрейд е официален дистрибутор на Директа ЕООД – изключителен представител на FABRIANO за България.  Предлагаме разнообразен асортимент от цветове, грамажи, текстури на креативни хартии, картони, паус и книговезки платна на утвърдени европейски производители, луксозни пликове с цвета и релефа на хартията. Всички продукти са с гарантирано качество, сертифицирани по европейските и международни стандарти; предназанчени за печатници, издателства, рекламни агенции, дизайнерски студия, художници, архитекти и др.

ДИРЕКТА

Последна редакция Четвъртък, 18 Ноември 2010г. 17:57ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg