В момента сте тук: Начало Специални материали Двойнолепящ картон
Петък, 03 Септември 2010г. 10:12ч.

Двойнолепящ картон

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(6 оценки)
Двойнолепящият картон е уникална, трислойна конструкция, разработена за разрастващия се пазар на фотокниги. Подходящ за каширане, за календари, за опаковки и за всичко друго, плод на фантазията на дизайнера. Предлага се във формат 50х70 см, тегло на сърцевината 250 г/м2
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg
Още в категорията: Арт – картони Fabriano »