В момента сте тук: Начало Специални материали PicoFilm и EnduroIce
Петък, 03 Септември 2010г. 09:56ч.

Специални, ефектни материали PicoFilm и EnduroIce

От  Arcotrade Ltd.
Оценете статията
(7 оценки)
EnduroIce Продукти EnduroIce Продукти

Специалните ефектни материали PicoFilm и EnduroIce са влагоустойчиви и трайни некъсваеми материали, с разностранно приложение и отлични качества за печат, включително и на лазерни принтери. EnDURO Ice е материал, който е фолио, покрито от двете страни с хартия, като съчетава здравината и устойчивостта на фолиото с отличните печатарски качества на хартията. Много добре се прегъва и лепи. Подходящ за папки, корици, опаковки, торбички, калъфчета, пощенски пликове, обложки за CD/DVD, визитки, кутийки за бижута, пощенски картички и др.

 

Предлага се в грамажи 80 – 255 и формат 70*100.

PicoFilm е полиестер, специално разработен за лазерен печат и издържа на температура до 200 градуса. Естествено печата се отлично и с конвенционалните технологии. Не се къса, не се разделя по краищата, много добре се прегъва и лепи. Подходящ за менюта, пътни карти, карти за игра, уеблери, етикети и много други. Предлага се в грамажи 185, 255 и 360 и формат SRA3.

Последна редакция Четвъртък, 18 Ноември 2010г. 17:10ч.
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

Фирма АРКОТРЕЙД ЕООД е създадена през 2006 г. с цел да представи на българския, румънския и молдовския пазар още една алтернатива в самозалепващите хартии в лицето на АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Благодарение на доброто сътрудничество с клиентите си и стремежа към намиране на гъвкави решения за различните приложения и печат, ние се превърнахме в надежден партньор, предлагащ високо качество на продукта и обслужването, на добри цени.

Обратната връзка от пазара и желанието ни да се вслушваме в съветите на клиентите си, ни даде възможност да развием гамата от продукти, допълвайки самозалепващите хартии с други консумативи за полиграфията и рекламата – арт картони FABRIANO, специализирани материали за цифров печат, плаки за офсетов печат и др.

Интернет страница: www.arcotrade.bg